Ilmainen toimitus   |   30:N päivän palautusoikeus

eyerim family

Kira Kosonen

Kira Kosonen

Muoti & Lifestyle Bloggaaja

Helsinki, Suomi

Kira bloggasi ennen ELLE-lehdelle ja nyt hän jatkaa tarinaansa omalla alustallaan. Kiran blogi on muodista ja terveellisistä elämäntavoista kiinnostuneille lukijoille. Koska hän rakastaa matkustamista, blogissa vieraillaan myös minne ikinä seikkailut Kiran johdattavatkin. Seuraa myös Kiran Facebook ja Instagram profiileita.

Kiran valinnat eyerimissä: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Aino Rossi

Aino Rossi

Kauneus & Muoti bloggaaja / Vloggaaja

Helsinki, Suomi

Aino päätti jakaa ajatuksensa, tunteensa ja ideansa blogissaan erään pitkän Halloween illan päätteeksi vuonna 2008 ja päätös on yksi hänen elämänsä parhaimpia. Aino rakastaa sarkastista huumoria, Pepsi Maxia ja hän keskittyy pääasiassa muodista ja kauneudesta bloggaamiseen, sisustustrendejä unohtamatta. Katso mitä mieltä hän on hänen omalaatuisista Versacen aurinkolaseistaan hänen blogissaan sekä Instagramissa.

Ainon valinta eyerimissä: Versace VE2160 125287

Sandra Willer

Sandra Willer

Terveys & Fitness Bloggaaja

Kööpenhamina, Tanska

Sandra on Tanskan parhaita bloggaajia. Hän kirjoittaa pääasiassa kuntoilusta, terveellisistä elämäntavoista ja motivaatiosta. Sandra opiskelee liiketaloutta ja matkustelee ympäri maailman etsien elämän parhaita asioita. Löydät hänen eyerim aurinkolasi valintansa hänen blogistaan sekä nauti kuvista hänen suositussa Instagram profiilissaan.

Sandran valinnat eyerimissä: Prada Triangle PR23QS 1AB0A7

Czech Chicks

The Czech Chicks

Muotibloggaaja

Praha, Tšekki

Hanka ja Veronika aloittivat nettisivustonsa czechchiks.com pitämisen neljä vuotta sitten. Tytöillä on tällä hetkellä yli 18 000 päivittäistä lukijaa, 55 000 Instagram seuraajaa ja 16 000 Facebook tykkääjää.

Hankan ja Veronikan valinnat eyerimissä: Miu Miu Noir MU10NS 7S00A0 & Ray-Ban RB3447 Round 001

Zoltan Strcula

Zoltan Strcula

Ammattiurheilija – lumilautailu

Liptovsky Mikulas, Slovakia

Zoltan on meidän lumilautailijamme ja hän on laskenut 16-vuotiaasta asti. Zoltan pitää lumilautailun aloittamista uransa suurimpana saavutuksena. Hän tykkää eniten laskea ihanien ihmisten ympäröimänä – koska silloin tunnelma on parhaimmillaan ja syntyy uusia upeita muistoa.

Zoltanin valinnat eyerimissä: Oakley Holbrook OO9102-01

Kira Eggers

Kira Eggers

Malli, Ravitsemusterapeutti & Fitness Bloggaaja

Kööpenhamina, Tanska

Kira Eggers on yksi Tanskan tunnetuimmista julkkisbloggaajista. Kira on tunnettu glamourmallin urastaan Playboyssa. Hänen viimeisin saavutuksensa oli kavuta Mont Blanc-vuoren huipulle, eyerimistä hankitut ikoniset RB Aviator aurinkolasit silmillään! Seuraa Kiran seikkailuja joko hänen blogissaan tai Instagramissa. .

Kiran valinnat eyerimissä: Ray-Ban RB3025 Aviator Flash Lenses 112/P9 Polarized

Miro Kozel

Miro Kozel

Taiteellinen Johtaja

Bratislava, Slovakia

Miro on menestynyt liikemerkkien suunnittelija ja hän on työskennellyt kansainvälisten mainosyhtiöiden kuten Wiktor Leo Burnettin ja LOWE GGK:n parissa. Ennen eyerimin brändin ja web-suunnittelun kehittämistä, Miro oli Orangen, Volkswagenin, Jeep/Fiatin, Audin, Skodan ja monen muun mainoskampanjan luovuuden taustalla. Hän on voittanut lukuisia muotoilu-alan palkintoja ja hänen töitäänon julkaistu kansainvälisesti.

Miron valinta eyerimissä: Ray-Ban Justin RB4165 622/6G

Lukas Balocky

Lukas Balocky

Meikkitaiteilija

Praha, Tšekki

Lukas on ammatiltaan meikkitaiteilija sekä suosittu videobloggaaja.Hän jakaa säännöllisesti vinkkejään, vihjeitään ja kokemuksiaan blogissaan LB.Haute.Fashion. Katso ihmeessä hänen mahtava videoarvostelu jonka hän teki eyerimille.

Lukaksen valinnat eyerimissä: Ray-Ban Clubmaster Wood RB3016M 118158 Polarized

Anna Wiklund

Anna Wiklund

Muotibloggaaja

Tukholma, Ruotsi

Anna kuvailee itseään boheemiksi bloggaajaksi, jonka intohimona on muoti ja valokuvaaminen. Voit katsella lukuisia inspiroivia kuvia Annasta hänen eyerimistä hankituista hippityylisissä Miu Miu aurinkolaseissa hänen blogissaan tai Instagramissa. .

Annan valinnat eyerimissä: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Lucia Mistinova

Lucia Mistinova

Ammattiurheilija – Melonta

Novaky, Slovakia

Lucian perheellä on pitkä historia ammattiurheilun parissa. Hän istahti ensi kertaa kanoottiin ollessaan kymmenenvuotias. Omien sanojensa mukaan hän rakastui tähän hienoon lajiin välittömästi.Romaniassa järjestetyissä vuoden 2015 Euroopan mestaruuskisoissa hänellä oli eyerimistä hankitut Oakleyn Radar EV Path aurinkolasit ensiesittelyssä. Nämä lasit käyttävät hyödyksi polarisoitua linssiteknologiaa, joka takaa täydellisen häikäisysuojan..

Lucian valinnat eyerimissä: Oakley Radar EV Path OO9208-08 Polarized

Lukas Bezila

Lukas Bezila

Ammattikuvaaja

Wien, Itävalta

Lukas on ystävämme, jonka kanssa työskentelimme kaikissa eyerimin kuvaussessioissa. Vietettyään monta vuotta pankkialalla, Lukas huomasi että toimistotyöskentely ei tuota hänelle enää mielihyvää ja niinpä hän päätti palata vanhan rakkautensa pariin. Valokuvaus on opettanut hänelle kuinka haaveet voivat toteutua jos niin haluat. Nykyisin hän työskentelee alalla joka on hänen todellinen intohimonsa. Katsasta Lukasin työnäytteet ja seuraa hänen tarinaansa Facebookissa.

Lukaksen valinnat eyerimissä: BOSS by Hugo Boss BOSS0686 HXK

Stefanija Vidzus

Stefanija Vidzus

Muoti- & Elämäntapabloggaaja

Kööpenhamina, Tanska

Stefanija Vidzus työskentelee PR-assistenttina ja bloggaa muodista nimimerkillä Black Irony. Stefanija valitsi itselleen aurinkolasit, jotka yhdistelevät kahta tämän hetken suosituinta silmälasitrendiä – kuvastavat linssit ja samettipäällystetyt kehykset. Hän näyttääkin uskomattoman kauniilta laseissaan. Totea se itse blogissaan tai Instagramissa.

Stefanijan valinnat eyerimissä: Ray-Ban Erika Velvet RB4171 60756G

Demotivacia

Demotivacia

Ammattivihaaja

Bratislava, Slovakia

Yli 200 tuhatta seuraajaa omaava, Demotivacia on yksi suosituimmista henkilökohtaisista Instagram profiileista Tshekeissä ja Slovakiassa. Jos tarvitset hieman motivaation murskaamista elämääsi, seuraa profiilia ja saat päivittäisen annoksen apatiaa. eyerimissä me rakastamme hänen huumoriaan niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin.

Demotivacian valinta eyerimissä: Ray-Ban New Wayfarer Matte RB2132 601S78

Haluatko liittyä joukkoomme? Älä epäröi ottaa yhteyttä.

kontakti@eyerim.fi