Ilmainen toimitus   |   30:N päivän palautusoikeus

Usein kysyttyä

Mikä on eyerim?

eyerim on helppokäyttöinen verkkokauppa, joka myy aitoja designer aurinkolaseja, reseptisilmälaseja ja laskettelulaseja.

Meidän tavoitteenamme on tarjota kaikkea saman katon alla. Löydät kaikkea ikivihreistä suosikeista kuten Ray-Baneista aina käsintehtyihin kokoelmiin itsenäisiltä valmistajilta, sekä toimivista urheilulaseista erinomaisiin designer-silmälaseihin.

Tarjoamme ilmaisen postituksen kaikkiin EU-maihin. Meidän 30 päivän palautusoikeiden johdosta ostat ilman riskiä. Kaikki tuotteemme ovat 100% aitoja ja niissä on 2 vuoden takuu.

Miksi ostaa silmälaseja verkossa?

Silmälasien ostaminen verkossa on turvallista ja kätevää. Sen lisäksi merkkiaurinkolasien ja lääkärin tai optikon määräämien silmälasien ostaminen eyerimistä on jopa 60 prosenttia halvempaa verrattuna tavallisiin silmälasiliikkeisiin.

Sen lisäksi millään silmälasikaupalla ei ole samanlaista laajaa valikoimaa kuin meillä. Tavallisissa liikkeissä on yleensä vain korkeintaan 500 paria laseja. eyerimissa meillä on tuhansia tuotteita, joita päivitetään jatkuvasti, joten et koskaan jää paitsi uusimmista mallistoista.

Miten voin maksaa?
  • Luottokortti / Pankkikorti - hyväksymme kaikki merkittävimmät luottokortit, mukaan lukien VISA, MasterCard ja American Express.
  • Paypal
  • BitCoin - olemme nuori ja innovatiivinen yritys ja siksi meillä voi myös maksaa maailman johtavalla digitaalisella valuutalla!

Nettimaksut eyerimissä toimivat nopeasti ja ovat ehdottoman turvallinen tapa maksaa. Kaikki maksut tapahtuvat salatusti ja me käytämme alan johtavia turvallisuus - ja petoksentorjuntajärjestelmiä.

Kun tilauksesi on valmis, saat vahvistuksen ja kuitin maksusta sähköpostiisi.

Ovatko silmälasit aidot?

Kyllä, aivan varmasti.

Kaikki eyerimissä myydyt tuotteet ovat 100% aidot. Jokainen tuote toimitetaan alkuperäispakkauksessaan lisävarusteineen. Mikäli tuote tulee suoraan valmistajalta, niin autenttisuuden todiste tulee sen mukana.

Eyerim on Ray-Ban-merkin sekä kaikkien muitten merkkien virallinen jälleenmyyjä. Olemme suoraan yhteistyössä markkinajohtajien, kuten Luxoticca sekä Safilo kanssa, jotka ovat jo vuosikymmeniä valmistaneet Ray-Ban, Oakley, Prada, Tommy Hilfiger, Michael Kors sekä muita brändejä Italiassa. Lue lisää.

Tämän lisäksi tiimimme on pitänyt huolta eurooppalaisten silmistä jo yli 3 vuotta tarjoten designer aurinko- sekä silmälaseja yli 80:tä eri tunnetulta valmistajalta. Tämä ei voisi olla mahdollista jos tuotteemme eivät olisi autenttisia. Eyerim on omistautunut 100%:sti tarjoamaan parasta laatua tuotteiden sekä ostokokemuksen merkeissä kaikille shoppaajille.

Mistä tiedän että valitut lasit sopivat minulle?

Ottamalla huomioon muutaman perussäännön on oikeiden lasien valinta sekä hauskaa että vaivatonta.

eyerim tarjoaa erilaisia hakusuodattimia, joiden avulla voit kaventaa vaihtoehtoja. Tärkein näistä on kuitenkin sinun kasvojesi muoto:

Pyöreät kasvot ovat usein sekä yhtä leveät että korkeat. Leukalinja, poskiluut ja posket ovat pyöreät ja posket ovat leveämmät kuin otsa. Suosittelemme suorakulmaisia kehyksiä joissa on vahvat linjat, sillä ne pehmentävät poskiluita. Puoli-kehyslasien avulla voit saada kasvosi näyttämään pidemmiltä.

Neliönmuotoiset kasvot tunnistaa siitä, että poskiluut, otsa ja leukalinja ovat yhtä leveät. Sinun kannattaa kokeilla joko pyöreitä, ovaaleja tai kissansilmäisiä laseja sillä ne pehmentävät leukaa. Jos etsit suorakulmaisia kehyksiä, varmista että niissä ovat pyöristetyt kulmat.

Jos kasvosi ovat pidemmät kuin leveät (sinulla on pitkä otsa, korkeat poskiluut ja pyöreä leukalinja), sinun kannattaa kokeilla kehyksiä, joissa on laajempi linssialue. Ylisuuret kehykset ovat sinulle erinomainen vaihtoehto. Ne luovat illuusion leveämmistä kasvoista ja lyhentävät kasvojasi pituussuunnassa.

Sydämenmuotoisten kasvojen tunnuspiirteinä ovat laaja otsa ja pieni leuka. Paras valinta sinulle on neliön tai suorakulmanmalliset kehykset, sillä ne tasapainottavat kasvojesi piirteitä. Pyöreät ja ovaalit kehykset sopivat myös sinulle.

Ovaaleissa kasvoissa poskiluut ovat hieman leveämmät kuin otsa ja leuka, ja kasvot muistuttavat muodoltaan kananmunaa. Ovaaleja kasvoja pidetään täydellisen muotoisina ja niihin sopivat suurin osa kehystyyleistä. Voit siis kokeilla vapaasti erilaisia muotoja. Tärkein tekijä on koko.

Jos tarvitset tyylivinkkejä tai sinulla on muuten kysyttävää laseistamme, ota yhteyttä osoitteeseen kontakti@eyerim.fi. Autamme sinua mielellämme!

Onko laseissa takuu?

Kyllä. eyerim tarjoaa 2 vuoden takuun kaikille tuotteille.

Jokainen valmistaja määrittelee takuun hieman eri tavalla. Joillakin merkeillä takuu kestää vain kuusi kuukautta, kun taas toisilla takuu voi olla jopa 24 kuukautta. Takuun kestoon vaikuttavia tekijöitä on lukuisia. Me eyerimillä haluamme säästää sinut niiden selvittämiseltä. Siksi me tarjoamme kaikille tuotteillemme kahden vuoden takuun – ilman mitään erillisiä sitoumuksia.

Takuu kattaa kaikki tuotanto- ja valmistusvirheet* ilman poikkeuksia.Takuu ei kata sellaisia vaurioita, jotka aiheutuvat tuotteen normaalista arkikäytöstä.

Sen arvioimiseksi, kuuluuko vika takuun piiriin, lähetä meille kuvat ja kuvaus viasta osoitteeseen kontakti@eyerim.fi.

* Valmistusvirheet ovat puutteita, jotka syntyvät valmistusprosessissa ja valmistajan standardien noudattamatta jättämisestä tietyissä tuotteissa (puutteelliset liitokset, värin lähteminen jne.). Valmistajan viat eivät sisällä suunnittelun puutteita, joissa on kyse tuotteen muotoilusta eikä valmistusprosessista. Valmistusvirheet eivät myöskään sisällä vahinkoa, joka syntyy tuotteen väärinkäytöstä, onnettomuudesta tai tuotteen käytöstä.

Kuinka minun tulee hoitaa silmälasejani?

Erikoisaurinkolasit, resepti silmälasit sekä laskettelulasit vaativat varovaista käsittelyä.

Lasien huolimaton käsittely voi naarmuttaa linssejä mikä voi puolestaan heikentää näkyvyyttäsi. Helpoin tapa estää vioittuminen on säilyttää silmälaseja niiden suojakotelossaan silloin kun et käytä niitä.

Kun haluat pestä lasit, käytä pehmeää liinaa ja silmälasien linsseille tarkoitettua puhdistusainetta. Voit myös käyttää esikostutettuja linssien pyyhkimiä. Älä koskaan pyyhi laseja käsipyyhkeillä, nenäliinoilla tai vaatteillasi, sillä niissä saattaa olla pölyn jäämiä ja pieniä kuituja, jotka voivat vahingoittaa laseja. Vältä myös saippuoita, pesuaineita, siivousaineita sekä erityisesti lasinpuhdistusaineita. Kaikissa edellä mainituissa aineissa voi olla jäämiä kemikaaleista, jotka syövyttävät linssin pintaa.

Kuinka tunnistan aidot aurinkolasit väärennetyistä?

Väärennettyjä tuotteita myydään aikeenaan käyttää hyödyksi erityistuotteiden erinomaista laatua.

Vaikka väärennetyistä kelloista ja laukuista ei olekaan käyttäjälle suurta vaaraa, väärennettyjen aurinkolasien käyttö voi olla vaarallista. Koska kopiot valmistetaan halvoista materiaaleista, ne eivät yleensä vastaa turvallisuusmääräyksiä eikä niissä ole yleensä silmiä vahingoittavalta UV-säteilyltä suojaavaa kerrosta. Väärennettyjen silmälasien käyttö voi olla silmillesi vaarallisempaa kuin lasien käyttämättömyys.

eyerimin DNA:han on kirjoitettu täydellisyyteen pyrkiminen. Kaikki sivuillamme myytävät tuotteen ovat aitoja, ja suurimmaksi osaksi valmistettu Italiassa (Ray-Ban, Prada, Persol…) tai Yhdysvalloissa (Oakley). Lasimme käyttävät myös linssiteknologiaa, joka estää UV-säteilyn 100%:sti.

eyerimistä ostaminen takaa aitojen tuotteiden saamisen. Mikäli haluat kokeilla onneasi muualla, tässä on muutama yleinen sääntö, joita sinun tulee noudattaa:

  • Hinta. Merkkiaurinkolasit ovat hintansa väärti. eyerimissä me pyrimme tarjoamaan halvimman mahdollisimman hinnan. Jos löydät jotain paljon halvempaa tai kauppa tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se on todennäköisesti väärennys.
  • Yksityiskohdat. Kaikki aidot lasit valmistetaan hyvälaatuisista tuotteista erikoisia valmistusprosesseja hyödyntäen. Lasien sankojen saranat ovat usein tehty yhdestä ainoasta metallin palasta. Niiden pitäisi olla selkeästi kiinnitetty lasiin, eikä liimattu tai kiinnitetty aloilleen sulalla muovilla. Merkin logon tulisi olla sankojen ulkoreunalla kohollaan, eikä pinnalle tulostettuna.
  • Mallin numeron jälki. Vasemman sangan sisällä tulisi aina olla mallin numero sekä koko. Fontin koko, rivitys ja sijoituksen tulisi olla yhtenäinen ja helposti luettavissa, jopa pienissä metallisangoissa kuten Ray-Ban Aviatoreissa.
  • Maalipinta. Muovisangat valmistetaan joko yhdestä orgaanisesta asetaatti levystä tai valmiiksi värjätystä muovista. Jos katkaiset sangan kahtia, muovin tulisi olla samanvärinen sisältä ja ulkoa. Aitoja aurinkolaseja ei koskaan maalata.
  • Pakkaus. Aidot silmälasituotteet tulevat aina merkkirasian mukana, jonka sisältä löytyy merkintä viivakoodista, valmistajan tiedot sekä mallin nimi.
  • Paino. Kun pitelet aitoja silmälaseja kädessäsi sinun tulisi tuntea hieman painoa. Niiden täytyy tuntua tukevilta ja kestäviltä, ei erityisen heikoilta ja rikkoontuvilta. Jos lasit eivät kestä parin paperiarkin päästä tulevaa tuulahdusta, ne eivät todennäköisesti ole aidot.
  • Tarra. Jos linsseissä on tarra, sen ei tule olla perinteinen liimatarra, joka jättää jäljen linsseihin. Tarran tulee olla kiinnitetty staattisesti eikä liimaa käyttämällä.