Ilmainen toimitus   |   30:N päivän palautusoikeus
polarisoidut

Maui Jim
412-02 Polarized

Arvioitu toimitusaika: Väliaikaisesti loppussa

Out of stock 194 € 176 €

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

 • Ilmainen toimitusg

  Lähetys on täysin maksutonta kaikkiin EU-maihin. Saadaksesi lisätietoja klikkaa tätä.

 • 30:N PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

  eyerim tarjoaa kaikille tuotteille 2 vuoden takuun sekä 30 päivän palautusoikeuden ilman kyselyjä. Saadaksesi lisätietoja klikkaa tätä.

 • Valtuutettu jälleenmyyjä

  eyerim on kaikkien tältä sivustolta löytyvien tuotemerkkien virallinen jälleenmyyjä netissä. Teemme yhteistyötä valmistajien sekä tuotemerkkien kanssa. Lisätietoja.

Lisätiedot

Tuotekuvaus

Maui Jim aloitti vuonna 1980 Lahainan rannalla Havaijilla. Maui Jim -aurinkolasit ovat syntyneet yhdessä maapallon kauneimmista paikoista, ja ne näyttävät maailman värit parhaimmillaan. Jokaisissa laseissa on monikerroksiset PolarizedPlus2-linssit, jotka pysäyttävät haitallisen säteilyn täysin. Tuloksena on lyömätön kontrasti sekä selkeät ja täydelliset yksityiskohdat.

Aurinkolasit Maui Jim 412-02 Polarized ovat osa uutta Maui Jim kokoelmaa joka on tehty varta vasten sekä miesten että naisten. Tämä elegantti kehyksetön malli kuvastaa uusinta trendiä nyky-design laseissa ja sen suorakulmainen muoto tekee tästä Maui Jim Banyans 412 täydellisen valinnan varsinkin pyöreä tai ovaali kasvotyypin omaaville.

Kehyksen materiaali on kevyttä muovia, joka takaa erinomaisen kestävyyden ja luotettavuuden. Linssit ovat rakennettu estämään 100% haitalliset UV säteet. Polarisoidut filtterit myös estävät 99.9% haitallisista heijastuksista ja lisäävät kontrastia, jotta näkyvyytesi on kirkkaampi ja värikkäämpi.


Osta Maui Jim 412-02 Polarized eyerimistä heti, niin se toimitetaan kotiovellesi ilman postimaksua alkuperäisine suojakuorineen.

Koko

 • Linssin leveys: 70 mm 70 mm
 • Lens height: 41 mm 41 mm
 • Silta: 17 mm 17 mm
 • Sangan pituus: 130 mm 130 mm

Suurrelleosalle ihmisistä M koko on oikea. Mitä todennäköisesti M on myös oikea koko sinulle. Ollaksesi varma tästä, kokeile tätä kikkaa käyttäen luottokorttiasi:
Credit Card

Skortti menee silmäkulmiesi ohi

Mkortti on tasainen silmäkulmiesi kanssa

Lkortti jää lyhyeksi silmäkulmiisi verrattuna