Ilmainen toimitus   |   30:N päivän palautusoikeus

Smith
I/OS X6K/C5

Arvioitu toimitusaika: Väliaikaisesti loppussa

Out of stock 190 € 164 €

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

 • Ilmainen toimitusg

  Lähetys on täysin maksutonta kaikkiin EU-maihin. Saadaksesi lisätietoja klikkaa tätä.

 • 30:N PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

  eyerim tarjoaa kaikille tuotteille 2 vuoden takuun sekä 30 päivän palautusoikeuden ilman kyselyjä. Saadaksesi lisätietoja klikkaa tätä.

 • Valtuutettu jälleenmyyjä

  eyerim on kaikkien tältä sivustolta löytyvien tuotemerkkien virallinen jälleenmyyjä netissä. Teemme yhteistyötä valmistajien sekä tuotemerkkien kanssa. Lisätietoja.

Lisätiedot

 • Tuotemerkki Smith
 • Kehyksen väri Valkoinen
 • Kehysmalli Yksilinssinen
 • Linssinväri Vihreä
 • Kehystyyppi Kokokehys
 • Materiaali Muovi
 • Kokoelmat Naiset
 • Valmistajan rungon väri White Eclipse
 • Polarisoitu Ei
 • Valmistajan linssinväri Chromapop Sun Green Mirror Photochromic
 • Malli I/OS X6K/C5
 • Valmistajan materiaali Injection Molded Plastic

Tuotekuvaus

Smith Optics syntyi vuonna 1965, kun tohtori Robert Smith, hammaslääkäri ja intohimoinen laskettelija, joka käytti hammasvaahtoa ja teki ensimmäiset lumilasit, joissa oli hengitysventtiilit. Tämä keksintö mullisti talviurheilun ja teki Smith Opticsista merkin, joka edustaa innovatiivisuutta, kestävyyttä ja huippulaatua kaikissa tuotteissaan tänäkin päivänä.

Naisten laskettelulasit I/OS X6K/C5 esittävät Smith merkin vuosien pituista osaamista rakennuksessa, testaamisessa ja parantelussa yhteistyössä huippu urheilijoiden kanssa. Vauhtiviivaiset kehykset tarjoavat tinkimättömän laajan näkökentän ja se tekee Smith merkistä yhteensopivan kaikkien suurien kypärien valmistajien kanssa, kuten Bolle, Giro, Anon, K2 ja Smith. Integroidut tuulettimet lasien sisällä tarjoavat sumunestoa vaativimmissakin olosuhteissa.

Smith's Chromapop Sun Green Mirror linssit tarjoavat tarkkuutta, lisää luonnollisia värejä sekä kirkkautta vailla vertaa. Chromapop Sun Green Mirror linsseillä on 9% VLT, joka mahdollistaa auringonvalon 9% linssin läpi . Mikäli haluat lisätietoa merkkilinsseistä kuten VLT, niin klikkaa tästätu.


Osta Smith I/OS X6K/C5 Photochromic merkkiä eyerimistä nyt, niin se toimitetaan sinulle ilmaiseksi kaikkine lisäosineen.

SISÄLTYVÄT TEKNOLOGIAT
Vaihdettavat

Smithin sangaton design mahdollistaa nopean ja helpon linssien vaihdon - laatu ja istuvuus ovat tietenkin myös parhaimmasta päästä. Smith tarjoaa linssit kirkkaille sekä himmeille olosuhteille, jotta laseja voisi käyttää missä vain. Tämä sarja laskettelulaseja on suunniteltu laadun ja suorituskyvyn optimointi mielessä.

Chromapop

Fotokroominen teknologia mahdollistaa linssien mukautumisen olosuhteisiin, jotta näkösi olisi aina optimaalinen.

Pyöreät linssit

Pyöreät linssit ovat suuniteltu tarjoamaan korkeinta optista tarkkuutta, mukavuutta sekä sumunestoa.

Carbonic-X linssit

Smithin Carbonic-X linssit ovat päällystetty ulkoisella suojakalvolla, joka antaa hyvää iskunkestävyyttä sekä parantaa näkyvyyttä. Carbonic-X materiaali on maailmanluokkaa.

5X sumunesto

Smithin sumunesto linssit ovat suunniteltu hydrofiilisten mikro-osien perustalle. Sisäiset linssit ovat suunniteltu imemään kosteutta viisi kertaa tehokkaammin kuin mikään muu vastaava markkinoilla.

Kavennettujen linssien teknologia

Smithin kavennetut linssit suoristavat vastaantulevan valon keskeltä sivulle, jotta häikäisy ei haittaisi. Näillä linsseillä näet tarkasti ja mukavasti.

POREX™

Ilmanpaine vaihtelee korkeuden mukaan. Smithin POREX™ filtteri säätelee linssien välissä olevaa painetta, jotta näkäsi olisi aina kohdillaan.

Koko

Suurin osa laskettelulaseista on valmistettu perus koossa (M) ja niillä on taipumus sopia aikusille kuin myös teineille. Tämä koko sopii yleensä kaikille ja on erittäin todennäköistä, että se sopii myös sinulle.

Suuren koon (L) lasit ovat leveämmät, korkeammat ja syvempiä, jotta niihin mahtuu vähän suuremmatkin naamat.

Pienen koon (S) lasit ovat toisaalta kapeampia, lyhyempiä ja matalampia. (S) sopii yleensä lapsille ja nuorille, mutta myös joillekkin aikuisille.