Ilmainen toimitus   |   30:N päivän palautusoikeus

Christopher Cloos Paloma Champagne Polarized

    Limited availability
  • Postitus: ILMAINEN

  • Arvioitu toimitusaika: 14 - 17 arkipäivää

  • Palautus: 30 päivää

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

121 €

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Tämä malli eri väreissä

Lisätiedot

Tuotekuvaus

Christopher Cloos on elegantti ja ajaton skandinaavinen brändi. Etelä-Ranskan rantojen kulkijan inspiroimana perustajat Marius ja Christopher päättivät omistaa brändin ajattomille vintage kehyksille. Ja niin syntyi upea brändi, joka ei tingi laadusta, mutta kuitenkin pyrkii tuottamaan edullisia aurinkolaseja. Christopher Cloos aurinkolasit ovat ajattomia, minimalistisia sekä moderneja ja niiden valmistukseen käytetään vain parhaita materiaaleja. Aivan kuten perustajien tapaama mies Etelä-Ranskan rannalla nimeltä Christopher Cloos.

Aurinkolasit Christopher Cloos Paloma Champagne Polarized ovat osa uutta Christopher Cloos kokoelmaa joka on tehty varta vasten sekä miesten että naisten. Tämä elegantti täysi kehys malli kuvastaa uusinta trendiä nyky-design laseissa ja sen pyöreä muoto tekee tästä Christopher Cloos Paloma täydellisen valinnan varsinkin neliskulmainen ja sydämenmuotoinen kasvotyypin omaaville.

Kehyksen materiaali on korkean luokan asetaatti käsitelleet kehykset. Muoviin verrattuna asetaatti on huomattavasti kevyempi, joustavampi sekä tuote soveltuu 100% allergikoille. Linssit ovat rakennettu estämään 100% haitalliset UV säteet. Polarisoidut filtterit myös estävät 99.9% haitallisista heijastuksista ja lisäävät kontrastia, jotta näkyvyytesi on kirkkaampi ja värikkäämpi.


Osta Christopher Cloos Paloma Champagne Polarized eyerimistä heti, niin se toimitetaan kotiovellesi ilman postimaksua alkuperäisine suojakuorineen.

Koko

  • Linssin leveys: 46 mm 46 mm
  • Lens height: 40 mm 40 mm
  • Silta: 21 mm 21 mm
  • Sangan pituus: 145 mm 145 mm

Suurrelleosalle ihmisistä M koko on oikea. Mitä todennäköisesti M on myös oikea koko sinulle. Ollaksesi varma tästä, kokeile tätä kikkaa käyttäen luottokorttiasi:
Credit Card

Skortti menee silmäkulmiesi ohi

Mkortti on tasainen silmäkulmiesi kanssa

Lkortti jää lyhyeksi silmäkulmiisi verrattuna