Ilmainen toimitus   |   30:N päivän palautusoikeus

Käyttöehdot ja -ohjeet

kontakti@eyerim.fi

Yritysosoite:
Brezova 2055/12
052 01 Spiska Nova Ves
Slovakia

(Tätä osoitetta ei tule käyttää palautuksiin. Klikkaa tästä nähdäkseni palautusehdot.)

Viimeksi päivitetty: heinäkuu 2016

Tervetuloa kotisivullemme. Jos jatkat sivuston selaamista ja käyttämistä, hyväksyt ja sitoudut täysin seuraaviin käyttöehtoihin ja -ohjeisiin, jotka yhdessä yksityisyyskäytännön kanssa määrittelevät eyerimin suhteen sinuun tämän verkkosivuston osalta. Jos et hyväksy mitään kohtaa ehdoista, ole ystävällinen, äläkä käytä sivustoa

YLEISTÄ

Tätä verkkosivua operoi eyerim. Läpi sivuston termit “me”, “meitä” ja “meidän” viittaa eyerimiin. eyerim tarjoaa verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tiedot, työkalut ja palvelut sivustolta sinulle, käyttäjä, edellyttäen että hyväksyt kaikki käyttöehdot, ohjeet, käytännöt ja huomautukset, jotka mainitaan tässä. Vierailemalla sivulla ja/tai ostamalla jotakin meiltä sitoudut “palveluihimme” ja hyväksyt sitoutumisen seuraaviin käyttöehtoihin ja ohjeisiin (“Palvelun käyttöehdot”, “Käyttöehdot”), sisältäen myös lisäkäyttöehdot ja -ohjeet sekä -käytännöt, joihin viitataan tässä ja/tai hyperlinkillä. Nämä palvelun käyttöehdot kohdistuvat kaikkiin sivustojemme käyttäjiin, mukaan lukien ilman rajoituksia käyttäjät, jotka ovat selaajia, jälleenmyyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja/tai sisällöntuottamiseen osallistuvia. Lue nämä palvelun käyttöehdot huolellisesti ennen sivustomme selaamista ja käyttämistä. Menemällä sivuillemme tai käyttämälle mitä tahansa osaa niistä, hyväksyt sitoutuvasi näihin palvelun käyttöehtoihin. Jos et hyväksy kaikkia käyttöehtoja ja edellytyksiä tässä sopimuksessa, sinun ei tulisi käyttää sivujamme tai mitään palvelujamme. Jos näitä palvelun käyttöehtoja pidetään tarjottuna, hyväksyminen rajoittuu niihin palvelun käyttöehtoihin. Mitkä tahansa uudet ominaisuudet ja työkalut, jotka lisätään kauppaan, kuuluvat myös palvelun käyttöehtojen piiriin. Voit katsoa tämän hetkisen version palvelun käyttöehdoista koska tahansa tältä sivuilta. Pidätämme oikeuden päivittää, vaihtaa tai korvata minkä tahansa osan näistä palvelun käyttöehdoista lähettämällä päivitykset ja/tai muutokset verkkosivuillemme. On sinun vastuullasi tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Sinun jatkuva verkkosivuston käyttösi muutosten päivitysten jälkeen tulkitaan näiden muutosten hyväksymiseksi.

VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

Hyväksymällä nämä palvelun käyttöehdot, vahvistat että olet vähintään täysi-ikäinen asuinosavaltiossasi tai -kunnassasi, tai että olet täysi-ikäinen asuinosavaltiossasi tai -kunnassasi ja olet antanut huollettavallesi luvan käyttää tätä sivustoa. Et voi käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, etkä voi, palvelun käytössä, rikkoa mitään lakia oman tuomiovaltasi alueella (sisältäen mutta ei rajoittuen tekijänoikeuslakeihin). Et saa välittää mitään matoa tai virusta tai tuhoavaa koodia. Käyttöehtojen rikkomus tai väärinkäyttö johtaa palvelusi välittömään lopettamiseen.

YLEISET EDELLYTYKSET

Meillä on oikeus kieltäytyä kenen tahansa palvelemisesta mistä tahansa syystä koska tahansa. Ymmärrät, että sisältösi (ei sisällä luottokorttitietoja) voidaan siirtää salaamattomana ja voi sisältää (a) lähettämisen useiden verkkojen yli ja (b) muutoksia sopiakseen yhdistävien verkkojen ja laitteiden teknisiin vaatimuksiin. Luottokorttitiedot ovat aina salattuja, kun ne siirretään verkkojen yli. Hyväksyt, ettet uudelleentuota, kopioi, myy, jälleenmyy tai hyväksikäytä mitään palvelun osaa, palvelun käyttöä, tai pääsyä palveluun tai mihinkään yhteyteen verkkosivustolla tarjotun palvelun kautta, ilman meidän kirjallista lupaa. Nimike tässä sopimuksessa on mukana sopivuuden vuoksi eikä rajoita tai muuten vaikuta näihin käyttöehtoihin.

TIEDON PAIKKANSAPITÄVYYS, TÄYDELLISYYS JA AJANTASAISUUS

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ilmoitusta. Pidätämme oikeuden koska tahansa muokata palvelua tai lopettaa sen (tai minkä tahansa osan sen sisällöstä) ilman ilmoitusta. Me emme ole vastuullisia sinulle tai kenellekään kolmannelle osapuolelle mistään muutoksesta, hinnanvaihdosta, tai palvelun keskeyttämisestä.

MUUTOKSET PALVELUUN JA HINTOIHIN

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ilmoitusta. Pidätämme oikeuden koska tahansa muokata palvelua tai lopettaa sen (tai minkä tahansa osan sen sisällöstä) ilman ilmoitusta. Me emme ole vastuullisia sinulle tai kenellekään kolmannelle osapuolelle mistään muutoksesta, hinnanvaihdosta, tai palvelun keskeyttämisestä.

TUOTTEET

Jotkut tuotteet voivat olla saatavilla rajoitetusti verkossa verkkosivuston kautta. Näitä tuotteita on rajallinen määrä ja ne voi palauttaa tai vaihtaa ainoastaan palautuskäytäntöjemme mukaisesti. Olemme tehneet kaikkemme näyttääksemme mahdollisimman tarkasti tuotteiden värit ja kuvat kaupassamme. Emme voi taata, että tietokoneesi näytön näyttämät kuvat ovat paikkansapitäviä. Pidätämme oikeuden, mutta emme ole pakotettuja, rajoittamaan tuotteidemme tai palvelujemme myyntiä kelle tahansa henkilölle, mille tahansa maantieteelliselle alueelle tai mille tahansa hallintoalueelle. Saatamme tehdä näin tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa minkä tahansa tuotteen tai palvelun, jota tarjoamme, määrää. Kaikki tuotteiden kuvaukset ja tuotteiden hinnat voivat muuttua koska tahansa ilman ilmoitusta, ainoastaan meidän harkintakykymme perusteella. Pidätämme oikeuden keskeyttää minkä tahansa tuotteen myymisen koska tahansa. Mikä tahansa sivustolla annettu tarjous mille tahansa tuotteelle tai palvelulle on mitätön missä se on kielletty. Emme takaa, että laatu missään tuotteessa, palvelussa, tiedossa tai materiaalissa jonka olet ostanut tai hankkinut, vastaa sinun odotuksiasi, tai että mikä tahansa virhe palvelussa korjataan.

LASKUTUS- JA TILITIETOJEN PAIKKANSAPITÄVYYS

Pidätämme oikeuden kieltäytyä mistä tahansa tilauksesta, jonka teet meille. Me voimme, oman harkintakykymme perusteella, rajoittaa tai peruuttaa tuotemääriä per henkilö, per talous tai per tilaus. Nämä rajoitukset sisältävät tilaukset, jotka on jätetty samasta asiakastilistä, samalla luottokortilla ja/tai tilauksista, jotka käyttävät samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta. Siinä tapauksessa, että me teemme muutoksen peruuttaaksemme tilauksen, yritämme ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä sähköpostiin ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon jonka olet antanut tilauksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai estää tilaukset, meidän päätöksemme mukaan, jotka vaikuttavat välittäjien, jälleenmyyjien tai levittäjien tekemältä. Hyväksyt, että annat ajankohtaisen, täydelliset ja paikkansapitävät ostos- ja tilitiedot kaikissa ostoksissa, jotka teet kaupassamme. Lupaat asiallisesti päivittää tili- ja muut tietosi, sisältäen sähköpostiosoitteesi ja luottokorttinumerot, erääntymispäivät, jotta voimme veloittaa maksusi ja yhteydenottosi tarvittavalla tavalla. Lisätietoja varten lue palautuskäytäntömme.

LISÄTYÖKALUT

Me saatamme tarjota pääsyn kolmannen osapuolen työkaluihin, joita me emme valvo tai joihin meillä ei ole kontrollia tai sisäänpääsyä. Tiedostat ja hyväksyt että tarjoamme pääsyn tuollaisiin työkaluihin “niin kuin saatavilla on” ilman mitään takuita, esityksiä tai edellytyksiä ja ilman mitään tukea. Meillä ei ole mitään vastuuta mihinkään, joka liittyy kolmannen osapuolen työkalujen käyttöösi. Kaikki käyttösi lisätyökaluissa, jotka tarjotaan tämän sivun kautta, tapahtuu täysin omalla vastuullasi ja oman harkintakykysi perusteella, ja sinun pitää varmistaa, että olet tietoinen ja hyväksyt käyttöehdot siitä, mitkä työkalut ovat kolmannen osapuolen tai osapuolien tarjoamia. Saatamme myös, tulevaisuudessa, tarjota uusia palveluita ja/tai ominaisuuksia (sisältäen uusien työkalujen ja resurssien julkaisun). Tällaiset uudet ominaisuudet ja/tai palvelut kuuluvat myös näiden käyttöehtojen ja ohjeiden piiriin.

KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT

Tietty sisältö, tuotteet ja palvelut jotka ovat saatavilla Palvelumme kautta saattavat sisältää materiaalia kolmansilta osapuolilta. Kolmannen osapuolen linkit tällä sivulla saattavat viedä sinut kolmannen osapuolen verkkosivustoille, jotka eivät liity meihin. Me emme ole vastuussa sisällön tai paikkansapitävyyden tarkistamisesta ja arvioinnista, emmekä takaa eikä meillä ole vastuuta tai velvollisuuksia kolmannen osapuolen materiaaleista tai verkkosivustoista, tai mistään muista materiaaleista, tuotteista ja palveluista kolmansilta osapuolilta. Me emme ole vastuussa mistään vahingosta tai haitasta, joka liittyy tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai minkään muun transaktion ostamiseen, joka tehdään yhteydessä kolmannen osapuolen verkkosivuihin. Lue tarkasti kolmannen osapuolen käytännöt ja periaatteet ja varmista että ymmärrät ne ennen kuin teet mitään kauppaa. Valitukset, vaatimukset, huolet ja kysymykset liittyen kolmannen osapuolen tuotteisiin tulee osoittaa kolmannelle osapuolelle.

KÄYTTÄJIEN KOMMENTIT, PALAUTE JA MUUT LÄHETYKSET

Jos, meidän pyynnöstämme, teet tietyn lähetyksen (esimerkiksi osallistumisen kilpailuun) tai jos ilman pyyntöä lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, esityksiä, suunnitelmia tai muuta materiaalia, joko verkossa, sähköpostilla, tai postilla tai muuten (yleisesti “kommentit”), hyväksyt että voimme, koska tahansa, ilman rajoituksia, editoida, kopioida, julkaista, levittää, kääntää tai muuten käyttää missä tahansa mediassa mitä tahansa kommenttia, jonka osoitat meille. Meillä ei ole mitään velvoitetta (1) pitää mitään kommenttia luottamuksellisena; (2) maksaa hyvitystä mistään kommentista; tai (3) vastata mihinkään kommenttiin. Me saatamme, mutta meillä ei ole velvollisuutta, valvoa, editoida ja poistaa sisältöä, jonka me määrittelemme omassa harkinnassamme laittomaksi, hyökkääväksi, uhkaavaksi, herjaavaksi, halventavaksi, pornograafiseksi, säädyttömäksi tai muuten kyseenalaiseksi tai joka rikkoo minkä tahansa osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja ja ohjeita. Vahvistat, että kommenttisi ei riko minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, sisältäen tekijänoikeudet, tavaramerkit, yksityisyys, henkilöllisyys, henkilö- tai muut omistusoikeudet. Hyväksyt myös, että kommenttisi ei sisällä halventavaa tai muuten laitonta, kiusaavaa tai säädytöntä materiaalia, tai sisällä tietokonevirusta tai muuta haittaohjelmaa, joka millään tavalla voisi vaikuttaa palvelun tai siihen liittyvän sivuston toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, etkä esittää olevasi joku muu kuin sinä itse, tai muuten harhauttaa meitä tai kolmatta osapuolta kommentin alkuperästä. Olet yksin vastuussa mistä tahansa kommentista jonka annat sekä sen paikkansapitävyydestä. Emme ota mitään vastuuta eikä meillä ole mitään vastuita liittyen mihin tahansa kommenttiin, jonka sinä tai joku kolmas osapuoli lähettää.

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Kaupan kautta lähettämiäsi henkilökohtaisia tietoja määrittää ylsityisyyskäytäntömme. Katso Yksityisyyskäytännöt.

VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA LAIMINLYÖNNIT

Aika ajoin tiedoissa verkkosivullamme tai palvelussamme voi olla typografisia virheitä, epätarkkuuksia tai laiminlyöntejä, jotka saattavat liittyä tuotekuvauksiin, hintoihin, alennuksiin, tarjouksiin, toimituskuluihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata mitkä tahansa virheet, epätarkkuudet ja laiminlyönnit, ja muokata ja päivittää tiedot tai peruuttaa tilaukset, jos mitkä tahansa tiedot palvelussa tai missä tahansa asiaan liittyvällä verkkosivustolla ovat epätarkkoja, koska tahansa ilman ilmoitusta (sisältäen myös sen, kun olet lähettänyt tilauksen). Me emme ole pakotettuja päivittämään tai korjaamaan tai selventämään mitään tietoa palvelussa tai missään siihen liittyvällä verkkosivustolla, sisältäen ilman rajoituksia hintatiedot, paitsi jos laki niin vaatii. Mitään erillistä päivityspäivämäärää palvelussa tai asiaan liittyvällä sivustolla ei pidä pitää varmistuksena siitä, että kaikki tieto palvelussa tai siihen liittyvällä verkkosivustolla on muokattu tai päivitetty.

KIELLETYT KÄYTÖT

Lisättynä muihin kieltoihin, jotka Palvelun käyttöehdoissa on tuotu esille, olet kielletty käyttämästä verkkosivustoa tai sen sisältöä: (a) mihinkään laittomaan tarkoitukseen; (b) pyytääksesi muita tekemään tai osallistumaan mihinkään laittomaan toiseen; (c) rikkoaksesi mitään kansainvälistä, liittovaltiollista, maakunnallista tai osavaltiollista säännöstöä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia asetuksia; (d) rikkoaksesi tai loukataksesi meidän immateriaalioikeuksia tai muiden immateriaalioikeuksia; (e) häirintään, kiusaamiseen, hyväksikäyttöön, vahingoittamiseen, halventamiseen, panetteluun, vähättelyyn, pelotteluun tai syrjimiseen sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisyyden, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; (f) lähettääksesi väärää tai harhaanjohtavaa tietoa; (g) lähettääksesi tai ladataksesi viruksia tai muita haitallista koodia jota voidaan käyttää tai jota käytetään millään tavalla vaikuttamaan palvelun tai siihen liittyvien verkkosivujen toimintakykyyn ja toimintaan, tai Internetiin; (h) kerätäksei muiden henkilökohtaisita tietoja; (i) spämmätäksesi, kalastellaksesi tietoja tai käyttääksesi muita haitallisia keinoja verkossa (spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, scrape); (j) mihinkään säädyttömään tai moraalittomaan tarkoitukseen; tai (k) puuttuaksesi tai kiertääksesi palvelun tai siihen liittyvien verkkosivujen tai muiden verkkosivujen tai Internetin turvallisuusominaisuuksia. Pidätämme oikeuden katkaista palvelun käytön tai siihen liittyvien sivujen käytön jos mitä tahansa käyttökieltoja rikotaan.

TAKUIDEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE; VASTUUN RAJOITUKSET

Me emme takaa, esitä tai vastaa että palvelun käyttösi olisi keskeyttämätöntä, sopivaa, turvallista ja virheistä vapaata. Emme takaa, että palvelun käytöstä saadut tulokset ovat ajan tasalla tai luotettavia. Hyväksyt että aika ajoin me voimme poistaa palvelun käytöstä määrittelemättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun koska tahansa, ilman ilmoitusta sinulle. Sinä hyväksyt, että palvelun käyttösi, tai kyvyttömyys käyttää palvelua on ainoastaan omalla riskilläsi. Palvelu ja kaikki tuotteet ja palvelut jotka sinulle toimitetaan palvelun välityksellä (paitsi mitkä ovat nimenomaan meidän mainitsemiamme) tarjotaan “sellaisina kuin ovat saatavilla”, ilman eri esitystä, takuuta tai edellytyksiä mistään, joko ilmaistuna tai vihjattuna, sisältäen kaikki takuut ja edellytykset kaupattavuudesta, kauppamääristä, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyydestä, nimestä ja loukkaamattomuudesta. Missään tapauksessa eyerim, meidän johtajamme, virkailijamme, työntekijämme, yhteistyökumppanimme, agenttimme, alihankkijamme, harjoittelijamme, tavarantoimittajamme, palveluntoimittajamme, lisenssinmyöntäjämme eivät ole vastuussa mistään vammasta, menetyksestä, vaatimuksesta tai mistään suorasta, epäsuorasta, sattumuksellisesta, rankaisevasta, erikoisesta tai seuraamuksellisesta vahingosta, sisältäen ilman rajoituksia menetetyt tuotot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, menetetyt tiedot, korvauskulut, tai mistään muusta vastaavasta vahingosta, perustui se sitten sopimukseen, vahingontekoon (sisältäen huolimattomuuden), tiukkaan vastuullisuuteen tai muuhun, joka syntyy minkä tahansa palvelun tai palvelun myötä tuotetun tuotteen käytöstäsi, sisältäen, mutta ei rajoittuen, mihin tahansa virheeseen tai puutteeseen missä tahansa sisällössä, tai mistä tahansa menetyksestä tai vahingosta joka aiheutuu tuloksena palvelun tai minkä tahansa lähetetyn, välitetyn tai muuten palvelun kautta saataville saatetun sisällön (tai tuotteen) käytöstä, siinäkin tapauksessa että niiden mahdollisuus on mainittu. Koska jotkut osavaltiot tai hallintoalueet eivät salli vastuullisuuden poissulkemista tai rajoitusta seuraamuksellisessa tai sattumuksellisessa vahingossa, niissä osavaltioissa ja hallintoalueilla vastuurajoituksemme ulottuu niin laajalle, kuin laki sen sallii.

SUOJAAMINEN

Hyväksyt että suojaat, puolustat ja pidät koskemattomina eyerimin ja emoyhtiömme, tytäryhtiömme, yhteistyökumppanimme, partnerimme, virkailijamme, johtajamme, agenttimme, alihankkijamme, lisenssinmyöntäjämme, palveluntarjoajamme, urakoitsijamme, tavarantoimittajamme, harjoittelijamme ja työntekijämme, koskemattomina mistä tahansa vaatimuksesta, sisältäen järkevät asianajokulut, jotka tulevat kolmannelta osapuolelta johtuen tai syntyen sinun palvelun käyttöehtojen tai muiden dokumenttien, johon ne viittaavat, rikkomisestasi, tai sinun lakien tai kolmannen osapuolien oikeuksien rikkomisesta.

IRROITTAMISMAHDOLLISUUS

Tapauksessa jossa mikä tahansa näiden palvelun käyttöehtojen säännös määritellään laittomaksi, mitättömäksi tai mahdottomaksi toimeenpanna, sellainen säännös on silti toimeenpanokelpoinen lain määrittelemässä laajimmassa mahdollisessa muodossa, ja toimeenpanokelvoton osio katsotaan erotetuksi näistä palvelun käyttöehdoista, eikä sellainen määritelmä vaikuta minkään muiden säännösten sitovuuteen ja toimeenpanokelpoisuuteen.

LOPETTAMINEN

Osapuolten velvoitteet ja vastuut jotka aiheutuvat ennen lopettamispäivämäärää jäävät voimaan tämän sopimuksen lopettamisen jälkeen kaikkia tarkoituksia varten. Nämä palvelun käyttöehdot ovat voimassa siihen asti ja kunnes joko sinä tai me lopetamme ne. Voit lopettaa nämä palvelun käyttöehdot koska tahansa ilmoittamalla meille ettet enää halua käyttää meidän palveluitamme, tai kun vetäydyt käyttämästä verkkosivustoamme. Jos meidän oman tuomiomme perusteella epäonnistut, tai epäilemme että olet epäonnistunut täyttämään minkä tahansa ehdon tai säännöksen näissä palvelun käyttöehdoissa, voimme myös lopettaa tämän sopimuksen koska tahansa ilman ilmoittamista ja sinä pysyt vastuullisena kaikista erääntyvistä summista päättymispäivään asti päättymispäivä mukaan lukien; ja/tai tähän liittyen voimme estää pääsysi Palveluihimme (tai mihin tahansa niiden osiin).

KOKO SOPIMUS

Meidän epäonnistumisemme toteuttaa tai toimeenpanna mikä tahansa oikeus tai säännös näissä Palvelun käyttöehdoissa ei aseta vastuuvapautta kyseisestä oikeudesta tai säännöksestä. Nämä Palvelun käyttöehdot ja mitkä tahansa käytännöt tai käytössä olevat säännöt jotka olemme lähettäneet tälle sivustolle tai jotka ovat suhteessa palveluun, muodostavat kokonaisen sopimuksen ja ymmärryksen sinun ja meidän välillä ja hallitsevat sinun palvelusi käyttöä, syrjäyttäen minkä tahansa aikaisemman tai nykyhetken sopimuksen, viestinnän ja ehdotukset, joko suulliset tai kirjalliset, sinun ja meidän välillä (sisältäen, mutta ei rajoittuen, mitkä tahansa aikaisemmat palvelun käyttöehtojen versiot). Mitä tahansa monitulkintaisuutta näiden palvelun käyttöehtojen ei tule tulkita vetäytyvää osapuolta vastaan.

HALLITSEVA LAKI

Näitä palvelun käyttöehtoja ja mitä tahansa erillisiä sopimuksia jotka tarjoamme palveluissa tulee hallita ja tulkita yhtäpitävästi täällä voimassa olevien lakien kanssa maassa Slovakia.

MUUTOKSET PALVELUN KÄYTTÖEHTOIHIN

Voit lukea viimeisimmän version palvelun käyttöehdoista koska tahansa tältä sivulta. Pidätämme oikeuden, oman harkintakykymme mukaan, päivittää, muuttaa ja korvata minkä tahansa osan näistä palvelun käyttöehdoista lähettämällä päivitykset ja muutokset verkkosivuillemme. On sinun vastuullasi katsoa verkkosivusto säännöllisesti muutoksien varalta. Verkkosivustomme käytön tai palvelumme jatkamisella palvelun käyttöehtoihin tehtyjen muutosten jälkeen hyväksyt nämä muutokset.

YHTEYSTIEDOT

Kysymykset näistä palvelun käyttöehdoista voi lähettää meille osoitteeseen kontakti@eyerim.fi.