Oikeat silmälasit voivat muuttaa koko asun hetkessä. Mutta mitkä valita? Hiljaisesta ylellisyydestä kestävyyteen – katsotaan yhdessä, mitkä silmälasitrendit hallitsevat katuja ja muotinäytöksiä vuonna 2024!
 

Quiet Luxury

Laadun, tyylin, minimalismin ja hienovaraisen tyylikkyyden yhdistäminen on määritellyt quiet luxury (tai “hiljainen ylellisyys") -trendin. Vuonna 2024 tämä filosofia on enemmän kuin pelkkä trendi; se on itsevarmuuden ja hienostuneisuuden ilmaus ilman tarvetta huutaa saadakseen huomiota. Kuvittele silmälasit, joissa on puhtaat linjat ja hillityt yksityiskohdat, jotka täydentävät mitä tahansa asua hallitsematta sitä. Quiet luxury sopii niille, jotka pitävät laadusta ja eleganssista räikeän ilmaisun sijaan. Emma Watsonin ja Timothée Chalametin kaltaiset julkkikset osoittavat, miten quiet luxury -trendiä voi käyttää tyylikkäästi.


Trend 2024: Quiet Luxury eyerim blog
_jasna_vale


Trens 2024: Quiet Luxury eyerim blog
antonelanovakovic


Mob wife

Quiet luxury -trendin vastakohtana on mob wife -estetiikka – omaleimainen tyyli, joka ammentaa inspiraatiota mafiavaimojen ylellisyydestä ja yltäkylläisyydestä. Siihen kuuluvat tuuheat turkistakit, kultaiset asusteet, eläinkuviot ja paksut mustat silmälasit, joissa on kultaisia aksentteja. Tämä tyyli on niille, jotka eivät pelkää näyttää itsevarmuuttaan ja pitävät rohkeista, näyttävistä kappaleista. Julkkikset, kuten Lady Gaga ja Miley Cyrus, ovat esimerkkejä siitä, miten tätä trendiä voi toteuttaa ohittamattomalla charmilla.


Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
tresnickova



Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
nikola_uhlirova


Juhli aina ja kaikkialla

Tuo rentoihin asuihin energian aalto ja rave-kulttuurin sykähdyttävä tunnelma. Rohkean väriset, jännittävät muotoiset ja kokeilevat lasit sopivat täydellisesti siihen. Se on selkeä kehotus olla ottamatta elämää liian vakavasti ja hemmotella itseäsi pienellä hauskanpidolla joka päivä. Tämän tyylin ikoneja ovat Billie Eilishin ja Rihannan kaltaiset tähdet, jotka todistavat, että bileet eivät todellakaan lopu koskaan.


 Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
milanalavv


Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
ninakolarofficial


Office Siren

Gisele Bündchen Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvassa? Bella Hadid? Zendaya? Nämä ovat ikonisia edustajia Office Siren -tyylille – 90-luvun lopun inspiroimalle estetiikalle, jossa yhdistyvät työväen tyylikkyys ja hienovarainen annos retroilua. Ylimitoitetut bleiserit, paidat ja solmiot täydentyvät upeasti ohuilla kehyksillä varustetuilla siroilla silmälaseilla. Tämä trendi sopii nykyaikaisille naisille, jotka haluavat ilmaista ainutlaatuista tyyliään säilyttäen samalla ammattimaisen ilmeen.


 Trends 2024: Office Siren eyerim blog


Trends 2024: Office Siren eyerim blog
dollieta

Kestävyys

Vuonna 2024 kestävyydestä on tulossa muodikkaan lisäksi välttämätöntä meidän kaikkien tulevaisuuden kannalta. Kierrätetyistä ja biohajoavista materiaaleista valmistetut kestävät silmälasikehykset ovat kasvavan vihreämpien ja eettisempien valintojen kysynnän myötä kasvavassa suosiossa. Bioasetaatti ja muut kestävät materiaalit edustavat tulevaisuutta silmälasien suunnittelussa, sillä ne tarjoavat tyyliä vaarantamatta planeettamme hyvinvointia. 


Trends 2024: Kohe by eyerim Andrea Black

 
 
Trends 2024: Kohe by eyerim Patricia Black
 

Valitsitpa sitten retroinspiraation, rohkeat asusteet, hienovaraisen eleganssin tai sitoutumisen kestävään kehitykseen, löydät kaikki uusimmat trendit eyerimiltä. Inspiroidu ja valitse silmälasit, jotka ilmaisevat parhaiten tyyliäsi (eikä vain) vuonna 2024!